JOS ET TUNNE SUKUASI
ET TUNNE ITSEÄSI

 

Sukukokous 2011

Sukukokous 2011

Sukukokous 2-3.7.2011 Savossa suvun alkulähteillä Vieremällä ja Iisalmessa

Kesä oli hehkeimmillään, kun suuntasimme kohti Savoa ja Iisalmen Koljonvirran leirialuetta, joka oli sukukokouspaikkamme. Siellä osa jäsenistämme myös yöpyi.

Lauantaina oli mahdollisuus vierailla sukumuseolla Vieremällä. Museoon on talletettu suvulle kuulunutta esineistöä.

Tulokahvit ja ilmoittautuminen alkoi klo 16 Koljonvirran leirintäalueen Ateljeerakennuksessa. Ohjelma jatkui Åsenbryggin sukuseura Ry:n XVII sääntömääräisellä sukukokouksella. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Harri Salo ja sihteeriksi Sanna-Riikka Hakio.

Kokoukselle esitettiin tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastajien lausunto ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Vahvistettiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuosille 2011 ja 2012. Sukuseuramme puheenjohtajaksi valittiin edelleen Sinikka Salo. Hallituksen jäseniksi valittiin: Pertti Walppu, Katri Åsenbrygg, Sanna-Riikka Hakio, Tapani Asikainen, Riitta Kurkela ja Anja Heikkinen. Sukuseuran toiminnantarkastajiksi valittiin Hannele Eronen ja Tuomo Hukkanen ja heidän varalleen Helvi Åsenbrygg ja Marjatta Kotajärvi Seuraava kokous päätettiin pitää Oulussa 2013 sisältäen retken Hailuotoon. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan. Kokoukseen osallistui 42 sukuseuramme jäsentä. Tänä vuonna sukuviirit jaettiin 16:lle jäsenelle.

Kokouksen jälkeen meille oli katettu herkkuja notkuva pitopöytä ja vietimme iltaa kuulumisia jakaen ja kauniista kesäillasta nauttien. Pyörähtelipä osa alueen riihitansseissakin.

Sunnuntaina laskimme kukkalaitteen sukupaadelle Iisalmen vanhan kirkon hautausmaalla ennen osallistumistamme jumalanpalvelukseen. Sukukokouksemme jälkeen oli mahdollisuus osallistua Ylä-Savon maakuntajuhlaan Mansikkaniemen kesäteatterilla.

Anja Heikkinen

Tulosta