No module Published on Offcanvas position

Kiitos sukukokoukseen 10.7.2021 osallistuneille! Lue kokoustapahtumasta tästä

Serkkutapaaminen Parvisella

Aurinkoinen ja lämmin kesäsunnuntai 28.8.2011 – vanha ja parhaat vuotensa nähnyt mummon/isotädin kotitalo – kahvia/teetä ja hyvää tarjottavaa – mukana joukko iso- ja pikkuserkkuja – ja aika palaa kuin siivillä yli viidenkymmenen vuoden taakse nuoruuteen ja lapsuuteen. 


Parvisen tila oli Lyyti ja Juho Lehtosaaren (Taulu 70-14, Åsenbryggin sukuhistoria, 2005) koti, joka sijaitsee aivan 4-tien varressa heti Temmeksen jälkeen Liminkakylässä etelään päin mentäessä. Talo on nykyisin asumaton ja sitä on pidetty vain kesäpaikkana siitä lähtien kun vanhapoika Pekka Lehtosaari avioitui ja muutti asumaan Ouluun eli vuonna 1964. Lyytin ja Juhon kaikki lapset ovat jo kuolleet, joten menneitä muistelemassa oli vain heidän lastenlapsiaan. 

Lyyti-mummolla oli kolme sisarta (Taulu 14-8), jotka kaikki myös muuttivat nuorena Pulkkilasta Oulun seudulle. Maria Sofia ja Anna Susanna tulivat Oulunsaloon sekä Reeta Alina Temmekselle. Iloksemme serkkutapaamiseen oli päässyt mukaan Maria Sofian lapsenlapsi ja Anna Susanna tytär ja lastenlapsia. 

Kuinka mukavaa oli tavata ja olla yhdessä pitkästä aikaa. Paikalla oli myös serkkuja, joika eivät koskaan aikaisemmin olleet nähneet toisiaan. Åsenbryggin sukuhistoria -kirjaa luettin serkkutapaamisessa ahkerasti. 

Lämmin kiitos kaikille serkuille mukanaolosta! 

Riitta Kurkela
(P.S. Isäni, Hannes Lehtosaari, olisi täyttänyt 90 vuotta 11.8.2011)

sukulaisia koollaPaula Irma Reino Maila ja KaarinaErkki Riitta ja Anja

Kirjaudu

HUOM! Kirjasta on nyt "korona-tarjous". Kirjan saa kotiin postitettuna hintaan 14,90€. Tartu tilaisuuteen, sillä tarjous ei enää tästä parane. Lue lisää tästä
Etsi sivustolta
Sukuseuran Facebook-sivuille

Facebook

 

Suomen Sukututkimusseuran sivuille

Suomen Sukututkimusseura

Suku Forumin sivuille

Suku Forum