JOS ET TUNNE SUKUASI
ET TUNNE ITSEÄSI

 

Museotapahtuma kesällä 2018

Perinteinen museotapahtumapäivä vietettiin sukuseuran museolla Vieremällä 4.8.2018.

Kiitos kaikille osallistujille. Sukuseuran Facebook-sivuilta voi katsella kuvia.

Tulosta

Johan Korolaisen sukuseuran vierailu museolla

Johan Korolaisen sukuseura vieraili museollamme 2014 kesäkuun puolessa välissä. Sukuseuralla oli ollut Iisalmessa kokous ja tutustuminen Åsenbryggin museoon oli toivottu vierailukohde. Korolaisen sukuun oli naitu åsenbryggiläinen emäntä 1700-luvulla. Suvun polkuja tulkittiin kummankin seuran sukukirjasta. Tapaaminen oli lämminhenkinen ja museon esineistö kiinnosti vierailijoita. Olipa vierasjoukossa tuoreempiakin sukusuhteita Mäkelään. Mehutarjoilun jälkeen otettiin tietysti yhteiskuva ja heipateltiin vieraat kotimatkalle.

 

korolaiset museollaEvan tyo

Tulosta

Kunniapuheenjohtaja in Memoriam

Åsenbryggin sukuseuran kunniapuheenjohtaja ja perustajajäsen Matti Olavi Jaakkola (88 v.) on siirtynyt esi-isiemme luo 24.9.2014. Suku, perhe, työ ja isänmaa olivat Matille tärkeitä. Kiitos ja kunnia hänen elämäntyölleen!

Tulosta

Serkkutapaaminen Kotkassa 27.7.2013

Eino Jaakkolan (ent. Åsenbrygg) lastenlapset iloitsivat serkkutapaamisessa Mirjami ja Jorma Salon kotona Kotkassa. Heinäkuun viimeisen viikonlopun (2013) helle helli Jaakkolan, Mäkelän, Nissisen ja Tomperin serkuksia ja puolisoita. Ohjelmassa oli luonnollisesti kuulumisten vaihtoa sekä hyvää ruokaa,kilpailuja, paljon naurua, saunomista. Urheiluosuus suunnistuksineen johti Langinkosken keisarinmajan upeaan maisemaan. Illan yllätysvieraana pyörähti "Ameriikan-täti, Aunt Lilly".  Timo haitareineen säesti yhteislaulua ja Åsenbryggien ollessa kyseessä - luonnollisesti tanssi tarttui jalan alle. Hieno tapaaminen! Kiitos kaikille ja erityisesti Mirjamille, Jormalle ja Pirkolle järjestelyistä! 

Serkut koolla

Tulosta

  • 1
  • 2