No module Published on Offcanvas position

Kiitos sukukokoukseen 10.7.2021 osallistuneille! Lue kokoustapahtumasta tästä

Perinteinen museotapahtumapäivä vietettiin sukuseuran museolla Vieremällä 4.8.2018.

Kiitos kaikille osallistujille. Sukuseuran Facebook-sivuilta voi katsella kuvia.

Åsenbryggin sukuseuran kunniapuheenjohtaja ja perustajajäsen Matti Olavi Jaakkola (88 v.) on siirtynyt esi-isiemme luo 24.9.2014. Suku, perhe, työ ja isänmaa olivat Matille tärkeitä. Kiitos ja kunnia hänen elämäntyölleen!

Johan Korolaisen sukuseura vieraili museollamme 2014 kesäkuun puolessa välissä. Sukuseuralla oli ollut Iisalmessa kokous ja tutustuminen Åsenbryggin museoon oli toivottu vierailukohde. Korolaisen sukuun oli naitu åsenbryggiläinen emäntä 1700-luvulla. Suvun polkuja tulkittiin kummankin seuran sukukirjasta. Tapaaminen oli lämminhenkinen ja museon esineistö kiinnosti vierailijoita. Olipa vierasjoukossa tuoreempiakin sukusuhteita Mäkelään. Mehutarjoilun jälkeen otettiin tietysti yhteiskuva ja heipateltiin vieraat kotimatkalle.

 

korolaiset museollaEvan tyo

Eino Jaakkolan (ent. Åsenbrygg) lastenlapset iloitsivat serkkutapaamisessa Mirjami ja Jorma Salon kotona Kotkassa. Heinäkuun viimeisen viikonlopun (2013) helle helli Jaakkolan, Mäkelän, Nissisen ja Tomperin serkuksia ja puolisoita. Ohjelmassa oli luonnollisesti kuulumisten vaihtoa sekä hyvää ruokaa,kilpailuja, paljon naurua, saunomista. Urheiluosuus suunnistuksineen johti Langinkosken keisarinmajan upeaan maisemaan. Illan yllätysvieraana pyörähti "Ameriikan-täti, Aunt Lilly".  Timo haitareineen säesti yhteislaulua ja Åsenbryggien ollessa kyseessä - luonnollisesti tanssi tarttui jalan alle. Hieno tapaaminen! Kiitos kaikille ja erityisesti Mirjamille, Jormalle ja Pirkolle järjestelyistä!  

Sivu 1 / 2

Kirjaudu

HUOM! Kirjasta on nyt "korona-tarjous". Kirjan saa kotiin postitettuna hintaan 14,90€. Tartu tilaisuuteen, sillä tarjous ei enää tästä parane. Lue lisää tästä
Etsi sivustolta
Sukuseuran Facebook-sivuille

Facebook

 

Suomen Sukututkimusseuran sivuille

Suomen Sukututkimusseura

Suku Forumin sivuille

Suku Forum