No module Published on Offcanvas position

Kiitos sukukokoukseen 10.7.2021 osallistuneille! Lue kokoustapahtumasta tästä

Sukukokous 2019

Kiitokset kaikille Turun sukukokouksessa mukana olleille! Tunnelma oli iloisen aurinkoinen. Juttua piisasi, laulu ja soitto soi.

Jäsensivuilla on nyt varapuheenjohtaja Tapani Asikaisen kuvitettu kertomus sukukokousmatkastaan. Kertomus sisältää mm. ".. Jyväskylässä kokouspäivän aamuna tutkimme vaimon kanssa nopeinta reittiä Turkuun. Valittavana olivat reitit Tampereen kautta tai Keuruun suuntaan pienempiä teitä. Valittiin reilu puoli tuntia nopeampi reitti Tampereen kautta. Se oli virhe, sillä ..."  Lue koko kertomus tästä.

Kokousosanottajia 2019

 

Kokouskahvit 2019

 

Musiikki soi

Åsenbryggin sukuseuran XXI sukukokous oli Turussa lauantaina 3.8.2019 klo 16. Paikkana oli Laivahostel S/S Bore Aurajoki, Linnankatu 72, Aurajoen rannassa. Herkullinen päivällinen nautittiin Bore-laivan ravintola Kristinassa ja iltaa jatkoimme vielä Ravintola Manöver-baarissa Vilho ”Ville” Säkkisen musiikin tahdissa.

Kirjaudu

HUOM! Kirjasta on nyt "korona-tarjous". Kirjan saa kotiin postitettuna hintaan 14,90€. Tartu tilaisuuteen, sillä tarjous ei enää tästä parane. Lue lisää tästä
Etsi sivustolta
Sukuseuran Facebook-sivuille

Facebook

 

Suomen Sukututkimusseuran sivuille

Suomen Sukututkimusseura

Suku Forumin sivuille

Suku Forum